Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1. Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a Sugár Márton által nyújtott integratív coaching és tréning szolgáltatások igénybevételének feltételeit szabályozzák. A szolgáltatások megrendelésével az Ügyfél elfogadja az ÁSZF-ben foglaltakat.

2. Szolgáltatások

Sugár Márton különböző coaching és tréning szolgáltatásokat nyújt, beleértve az apasággal, párkapcsolatokkal, üzletfejlesztéssel és önismereti coachinggal kapcsolatos tanácsadást.

3. Szerződés létrejötte

A szerződés a szolgáltatás megrendelésével és Sugár Márton általi visszaigazolással jön létre. A megrendelés elektronikus úton, e-mailben történik.

4. Díjak és fizetési feltételek

A szolgáltatások díjait az egyes szolgáltatások leírásánál található árlista tartalmazza. A fizetés banki átutalással történik a számla kiállítását követően, a számlán feltüntetett határidőn belül.

5. Lemondási feltételek

Az Ügyfél jogosult a szolgáltatás igénybevételét legkésőbb 24 órával a megbeszélt időpont előtt lemondani. Ezen határidőn túli lemondás esetén a szolgáltatás díjának 50%-a felszámításra kerül.

6. Adatvédelem

Sugár Márton az Ügyfelek személyes adatait az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli.

7. Felelősség

Sugár Márton felelőssége korlátozott a szolgáltatások nyújtásából eredő közvetett vagy közvetlen károk tekintetében. A felelősség maximális mértéke nem haladhatja meg a szolgáltatás díját.

8. Panaszkezelés

Az Ügyfél panaszát írásban teheti meg az [email protected] email címen. A panaszokat a beérkezéstől számított 30 napon belül kivizsgáljuk és válaszoljuk.

9. Jogviták

A felek törekednek a vitás kérdéseket békés úton rendezni. Amennyiben ez nem lehetséges, a jogvitákra a magyar jog az irányadó, és az illetékes bíróság jár el.

10. Záró rendelkezések

Jelen ÁSZF módosításának jogát Sugár Márton fenntartja. A módosítások a weboldalon történő közzétételtől hatályosak.

Kapcsolat

Sugár Márton Email: [email protected]

Ez az ÁSZF 2024. augusztus 3-tól érvényes.

Scroll to Top