Sz. Peti

Integratív coaching — 10 óra — 2022

"Sugár Márton coach-al 2022 márciusától kezdtem coaching folyamatba.A közös munka során Marcival az elejétől őszintén tudtam beszélni a bennem rejlő gondolatokról és érzésekről.

 Kérdezésen, rávezetésen keresztül szembesített azokkal a dolgokkal amik igazán zavarnak, és megakadályoznak a fejlődésemben – ez egyébként az egyik fontos célja az üléseinknek. Mindig hagyja, hogy magamtól érezzek/jöjjek rá dolgokra,  

Minden alkalommal letisztázzuk mi a célja az adott ülésnek és, hogy az milyen módon kapcsolódik a végcélomhoz és folymatosan ellenőrizzük, hogy az épp adott téma/beszélgetés kapcsolódik-e ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a célom eléréséhez. Ezt rendkívül fontosnak és hasznosnak tartom, különösen mert én személy szerint néha hajlamos vagyok szem elől téveszteni a célt, és elveszni a részletekben.

Marci rendkívül nyitott, nem ítélkezik, és humoros is, így az üléseinket gördülékennyé, hasznossá és élvezhetővé teszi."

További visszajelzések

"A coaching során olyan önismeretre tettem szert..."
"A coaching folyamat során sikerült felismernem és kimondanom..."
„A legfontosabb eredménynek azt gondolom, hogy Marci figyelme, kérdései és a kettőnk által létrehozott biztonságos tér, lehetőséget adott nekem ahhoz, ...."