Sz. Peti

Integratív coaching — 10 óra — 2022

"Sugár Márton coach-al 2022 márciusától kezdtem coaching folyamatba.A közös munka során Marcival az elejétől őszintén tudtam beszélni a bennem rejlő gondolatokról és érzésekről.

 Kérdezésen, rávezetésen keresztül szembesített azokkal a dolgokkal amik igazán zavarnak, és megakadályoznak a fejlődésemben – ez egyébként az egyik fontos célja az üléseinknek. Mindig hagyja, hogy magamtól érezzek/jöjjek rá dolgokra,  

Minden alkalommal letisztázzuk mi a célja az adott ülésnek és, hogy az milyen módon kapcsolódik a végcélomhoz és folymatosan ellenőrizzük, hogy az épp adott téma/beszélgetés kapcsolódik-e ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a célom eléréséhez. Ezt rendkívül fontosnak és hasznosnak tartom, különösen mert én személy szerint néha hajlamos vagyok szem elől téveszteni a célt, és elveszni a részletekben.

Marci rendkívül nyitott, nem ítélkezik, és humoros is, így az üléseinket gördülékennyé, hasznossá és élvezhetővé teszi."

További visszajelzések

"Marci által feltett kérdések segítettek..."
„Munkámban nagyobb betekintést nyertem a tulajdonos irántam támasztott követelményeibe, felelősségi körökbe, az elvárt eredményekbe."