H.N. Termékmenedzser

Integratív coaching — 22 óra — 2018. 

„A legfontosabb eredménynek azt gondolom, hogy Marci figyelme, kérdései és a kettőnk által létrehozott biztonságos tér, lehetőséget adott nekem ahhoz, hogy kapcsolódni tudjak saját magammal. Ezáltal a találkozásaink legtöbbször személyes felismerésekkel végződtek. A folyamat időnként terápiás hatással, máskor problémamegoldással segített.

Meghitt és felszabadító alkalmak voltak.

Marci segítségével az egyik foglalkozáson elkészítettük a cash flowmat, a tanult módszert azóta önállóan is használom, készítettünk egy részletes fejlődési és életvezetési tervet ahhoz, hogy a tréneri szakmában kiteljesedjek. 

Marci empatikus figyelemmel vezetett a következő lépések megtervezéséhez. Coaching stílusa nagyon tetszik nekem. Érzékelte, hogy mikor mi a fontos abból amit mondok, és hagyta, hogy a folyamatokat a mindkettőnk által létrehozott flow alakítsa. 

Marcinak nagyon jól megy az empatikus figyelem, kimagaslóan kérdez. Nagyon jól foglalja össze a lényeget és amikor elágazások vannak a folyamatban, ha szükséges, jelzi a váltás lehetőségét. A folyamat elején az időkeret tartása nehezen ment neki, ezt később jól elsajátította.

Amikor a közös munkánkra gondolok hálát érzek, mert kielégülnek a fejlődés, a kapcsolódás, a tudás, a közös értékrend, a figyelem és az empátia iránti szükségleteim. Köszönöm szépen a közös munkánkat és nagyon örülök, hogy azóta is komolyan foglalkozol a coachinggal. Nagy jóságot hozol ezzel a világba. :)” 

További visszajelzések

„Marci segítségével megfelelően megismertem saját céljaimat a cégemen belül, azt hogy mik a céljaim a közeljövőben (fél év), valamint távolabbi jövőben (2-3 év)."
„2018 őszén Sugár Márton coach tréner felajánlotta 50 óra probono munkahelyi tréning lehetőségét az óvodának. Nyolc csoportvezető óvónőt választottam ki..."
„A folyamat nagyon hasznos volt számomra. Jobban megismertem önmagamat. Felismertem nehézségeimet, képességeimet, határaimat."