H.N. Termékmenedzser

Integratív coaching — 22 óra — 2018. 

„A legfontosabb eredménynek azt gondolom, hogy Marci figyelme, kérdései és a kettőnk által létrehozott biztonságos tér, lehetőséget adott nekem ahhoz, hogy kapcsolódni tudjak saját magammal. Ezáltal a találkozásaink legtöbbször személyes felismerésekkel végződtek. A folyamat időnként terápiás hatással, máskor problémamegoldással segített.

Meghitt és felszabadító alkalmak voltak.

Marci segítségével az egyik foglalkozáson elkészítettük a cash flowmat, a tanult módszert azóta önállóan is használom, készítettünk egy részletes fejlődési és életvezetési tervet ahhoz, hogy a tréneri szakmában kiteljesedjek. 

Marci empatikus figyelemmel vezetett a következő lépések megtervezéséhez. Coaching stílusa nagyon tetszik nekem. Érzékelte, hogy mikor mi a fontos abból amit mondok, és hagyta, hogy a folyamatokat a mindkettőnk által létrehozott flow alakítsa. 

Marcinak nagyon jól megy az empatikus figyelem, kimagaslóan kérdez. Nagyon jól foglalja össze a lényeget és amikor elágazások vannak a folyamatban, ha szükséges, jelzi a váltás lehetőségét. A folyamat elején az időkeret tartása nehezen ment neki, ezt később jól elsajátította.

Amikor a közös munkánkra gondolok hálát érzek, mert kielégülnek a fejlődés, a kapcsolódás, a tudás, a közös értékrend, a figyelem és az empátia iránti szükségleteim. Köszönöm szépen a közös munkánkat és nagyon örülök, hogy azóta is komolyan foglalkozol a coachinggal. Nagy jóságot hozol ezzel a világba. :)” 

További visszajelzések

„Marci segítségével megfelelően megismertem..."
„Marci által feltett kérdések ráébresztettek arra, hogy..."