Az integratív coaching módszertana az emberrel foglalkozik. A business és a life mögött az ember áll. Szülei, viselkedési és kapcsolati mintái. Ha ezeket felismeri, tisztába kerül a törvényszerűségekkel, mi mit okoz, rájön, hogy mit kell megváltoztatni gondolkodásában, látásmódjában, viselkedésében ahhoz, hogy más eredményt kapjon, máshogy alakuljon az élete. Az integratív coachingban tehát az emberrel dolgozom, a személyiségéhez, a témájához, legyen akár business vagy life, a szituációhoz, az akkor és otthoz, a legjobban illeszkedő módszertant megválasztva.

Sugár Márton, Integratív coach

Sugár Márton vagyok, 44 éves senior practitioner szinten akkreditált (EMCC AIE Senior Practitioner), integrál szemléletű integratív coach szakember, OD tanácsadó, tréner a most hétéves Mimi apukája, közgazdász, több kkv-ban vezető szerepet vállaló tulajdonos, befektető. 

“A coachingban az emberekkel való minőségi együttlét, intellektuális beszélgetés, meghallgatásuk, önreflexióra ébredésük, változásuk kísérése, támogatása vonz.”

Integratív coachként holisztikusan abban is szívesen támogatlak, hogy megtaláld mit is jelent neked személyesen az üzleti siker, és azt hogyan tudod a legrövidebb úton elérni. 

2015-ben találkoztam először coach-csal, azóta folyamatosan használom a coachingot támogató eszközként üzleti és privát életemhez. 

Ha öt évvel korábban kezdek coachingba, (megfelelő business és team coaching támogatással) sokkal előbb kerülök a helyemre a saját vállalkozásaimban, és sokkal hatékonyabban építem a cégem, szolgálom a saját karrierem, támogatom az üzleti partnerem.

Az üzleti-, és élettapasztalatomat, tudásomat, a kerülőutak és buktatók ismeretét felhasználva, megosztva kívánok segítséget adni üzleti mentoring vagy coaching támogatás formájában. Olvass többet rólam

Integratív coaching az ügyfeleim szemével.

Hogyan tovább? Önismereti tréning csomagok

Saját magunk megismerése egy lifelong learning, vagyis élethosszig tartó tanulási folyamat, hiszen folyamatosan tanuljuk magunkat. Az integratív coaching esetében fontos a folyamatosság, hiszen a folyamatos célok tartják mozgásban az emberiséget.

Ha szeretnél kiteljesedni és elérni a céljaidat, ajánlom figyelmedbe más képzéseimet is!