Időprésben

Időprésben az üzlet

 “Mindenkinek kell egy coach” (Eric Schmidt, a Google egykori vezérigazgatója)

Az Időprésben a vállalkozó téma keretében egy négy pillérből álló pár hónapos, vagy akár egy éves vállalkozóknak és vezetőknek szóló támogató programot nyújtok.

A rövid program egy gyors start, mint egy év eleji gyors ráedzés. Az egész éves program pedig tudatos, folyamatos fejlesztés, támogatás.

A modulok külön-külön is elvégezhetőek

Időprésben
1
Mini workshop

Az Időprésben az üzlet Mini workshop egy 3 órás facilitált csoportmunka, amelynek keretében megismerkedünk a témával.

Ez az elem kiváló lehetőség arra, hogy belekóstolj a témába, megismerj engem, a munkamódszert, egy-két modellt, eszközt, módszertant legalább az említés szintjén.
Nem kockáztatsz sokat, a részvételi díj jelképes (2.990,- Ft), itt a találkozáson, megismerkedésen van a hangsúly, a visszajelzések alapján a vártnál sokkal többet kaptak a résztvevők, a teljes programban való részvétel esetén ráadásul ingyenes is a Mini workshop.

Tovább olvasok

3 óra

2.990 Ft

Jelentkezem
2
Tréning

Az Időprésben az üzlet tréningen a háromszor fél nap keretében a témában elmélyülünk. A három nap erejéig egy igazi, közös munkára és tanulásra vágyó csoporttá alakulunk.
A témán és saját magunk témához való hozzájárulásán, modellek, eszközök és módszertanok hallomásból vagy említésből való megismerésén túl, itt tanulásba és önmegismerésbe kezdünk. 
Mivel itt van lehetőség először igazi csoportokká alakulni, a későbbi mastermind csoportok tagjai innen állhatnak össze, jól együttműködő egymás számára szimpatikus tagok esetén.

Tovább olvasok

3 x 4 óra

89.000 Ft

Jelentkezem
3
Mastermind

Ez már egy igazi csoportmunka, facilitált csoport fejlesztés.

Nem előadás és nem tudás átadás, bár igény esetén előfordulhat egy-egy modell újbóli átbeszélése.
A csoportos munkában egyéni témákat bontunk ki és dolgozunk fel együttesen. A csoport erejét és tudását maximálisan kihasználjuk egy-egy csoporttagunk önmunkájának támogatásában az action learning módszertan alkalmazásával.

Tovább olvasok
5 alkalom

7 fő / intenzív / 1-5 hónap

89.000 Ft / Fő

Jelentkezem
4
Business coaching támogatás

A coaching egyedi, a legszemélyreszabottabb és a leghatékonyabb fejlesztési forma. Ez a vállalkozói, vezetői “tuning”, amely kihozza belőled a legjobb teljesítményt, megengedi, hogy azzá válj, ami szeretnél lenni, ami mindig is benned volt, tehát mindig is voltál. Kiváló eredményekre, magas teljesítményre leszel képes!

Az elkötelezetteknek és tudatosoknak a Mastermind és Business coaching programot ajánlom. Egész éven át tartó fejlesztés, támogatás, csoportos és egyéni coaching, hogy tudatosabb, sikeresebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb legyél!

Tovább olvasok
6 alkalom

2 - 6 hónap

199.000 Ft

10 alkalom

3 - 10 hónap

369.000 Ft

20 alkalom

5 - 12 Hónap

699.000 Ft

Jelentkezem