Időprésben tréning

Időprésben az üzlet tréning

November 3-án indul a 4 alkalmas Időprében tréning! Jelentkezz!

 

Miről szól ez a tréning?

Az “Időprésben az üzlet!” tréning egy önismereti csoportmunka; idő, időbeosztás, feladat, energia, erőforrás kezelési, priorizálási fókusszal, hiszen az idő és minden egyéb erőforrás menedzsmentje, amely életünket érinti az elsősorban önismeret. Önismeret és önszeretet.

Sokan kínálnak megoldást a “helyes időbeosztásra” azonban a személyiségfejlesztő önismereti tréning keretében saját magunk megértésére fókuszálunk, a hatékony időgazdálkodás, illetve az időzítés, jobb időbeosztás szempontjából vizsgálva. Mi magunk kerülünk a középpontba, illetve az, ahogy önmagunkat és az időt kezeljük. 

Önmagad jobb megismerése egyfajta tudatosítás, változást fog hozni, az önmagad és környezet kapcsolatának megítélésben. Ez pedig, ha úgy döntesz, változást hozhat el az életedben, ami hatással lesz az időkezelésedre is.

Részletek

Hogyan fejlődheszt még jobban?

Időprésben tréning exkluzív ajánlat:

  • 1 órás online Időprésben az üzlet webinár - eredeti ára: 2990 ft 
  • 4x 4,5 órás Időprésben tréning - erdeti ára 119.000 ft
  • 1 óra business coaching - eredeti ára 45.000 ft
A teljes tréning csomag értéke 166.900 forint, amely most last minute akció* keretében, akár 40.000 forint kedvezménnyel a tied lehet!

 

Olvass többet az Időprésben tréningről és jelentkezz október 17-ig early bird kedvezménnyel!

Vegyél részt a teljes Időprésben programban!

Az időprésben tréning 1 éves programban is elérhet, ez a teljes program. Ennek keretében egy négy pillérből álló pár hónapos, vagy akár egy éves vállalkozóknak és vezetőknek szóló támogató programot nyújtok.

Az egy éves program  az Időprésben tréning mellett a mini workshop, matermind kurzus és business coaching alkalmakon való részvételt is magába foglalja. A rövid program egy gyors start, mint egy év eleji gyors ráedzés. Az egész éves program pedig tudatos, folyamatos fejlesztés, támogatás.

Mit tartalmaz az Időprésben program?

  • 3 órás facilitált mini workshop, melynek értéke: 3000 Ft (a tréning árából jóváírásra kerül)
  • 4x 4,5 órás tréning, melynek értéke 119.000 Ft 
  • 5 alkalmas Mastermind kurzus, melynek értéke 89.000 Ft
  • 6, 10 vagy 20 alkalmas Business coaching támogatás, egy óra ára 45.000 Ft

*A last minute akció részletei: Ha hozol magaddal még egy résztvevőt, akkor 20.000 forint kedvezményben részesülsz, ha hárman vagytok, akkor 30.0000 forint kedvezmény jár, 4 résztvevő esetében pedig 40.000 forintot engedek el! Te döntöd el, hogy a kedvezményt megtartod, vagy elosztjátok.

A következő 4 x 4,5 órás Időprésben tréning időpontjai

Időprésben tréning
1
Mini workshop

Az Időprésben az üzlet Mini workshop egy 3 órás facilitált csoportmunka, amelynek keretében megismerkedünk a témával.

Ez az elem kiváló lehetőség arra, hogy belekóstolj a témába, megismerj engem, a munkamódszert, egy-két modellt, eszközt, módszertant legalább az említés szintjén.

Nem kockáztatsz sokat, a részvételi díj jelképes (2.990,- Ft), itt a találkozáson, megismerkedésen van a hangsúly, a visszajelzések alapján a vártnál sokkal többet kaptak a résztvevők, a teljes programban való részvétel esetén ráadásul ingyenes is a Mini workshop.

Tovább olvasok

3 óra

2.990 Ft

Jelentkezem
2
Tréning

Az Időprésben az üzlet tréningen a 4x 4,5 óra keretében a témában elmélyülünk. A négy nap erejéig egy igazi, közös munkára és tanulásra vágyó csoporttá alakulunk.

A témán és saját magunk témához való hozzájárulásán, modellek, eszközök és módszertanok hallomásból vagy említésből való megismerésén túl, itt tanulásba és önmegismerésbe kezdünk. 

Mivel itt van lehetőség először igazi csoportokká alakulni, a későbbi mastermind csoportok tagjai innen állhatnak össze, jól együttműködő egymás számára szimpatikus tagok esetén.

Tovább olvasok

4 x 4,5 óra

119.000 Ft

Jelentkezem
3
Mastermind

Ez már egy igazi csoportmunka, facilitált csoport fejlesztés. Nem előadás és nem tudás átadás, bár igény esetén előfordulhat egy-egy modell újbóli átbeszélése.

A csoportos munkában egyéni témákat bontunk ki és dolgozunk fel együttesen. A csoport erejét és tudását maximálisan kihasználjuk egy-egy csoporttagunk önmunkájának támogatásában az action learning módszertan alkalmazásával.

Tovább olvasok
5 alkalom

7 fő / intenzív / 1-5 hónap

89.000 Ft / Fő

Jelentkezem
4
Business coaching támogatás

“Mindenkinek kell egy coach” (Eric Schmidt, a Google egykori vezérigazgatója)
 

A coaching egyedi, a legszemélyreszabottabb és a leghatékonyabb fejlesztési forma. Ez a vállalkozói, vezetői “tuning”, amely kihozza belőled a legjobb teljesítményt, megengedi, hogy azzá válj, ami szeretnél lenni, ami mindig is benned volt, tehát mindig is voltál. Kiváló eredményekre, magas teljesítményre leszel képes!

Az elkötelezetteknek és tudatosoknak a Mastermind és Business coaching programot ajánlom. Egész éven át tartó fejlesztés, támogatás, csoportos és egyéni coaching, hogy tudatosabb, sikeresebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb legyél!

Tovább olvasok
6 alkalom

2 - 6 hónap

199.000 Ft

10 alkalom

3 - 10 hónap

369.000 Ft

20 alkalom

5 - 12 Hónap

699.000 Ft

Jelentkezem