Időprésben az üzlet - Tréning

Időprésben az üzlet - Tréning

Háromszor félnapos csoportos vezetői, vállalkozói coaching program

Az Időprésben az üzlet tréning három, félnapos önreflektív online vagy személyes csoportmunka (előadás, workshop és fejlesztés) facilitációval és egyéb coaching módszertani elemekkel ötvözve.

Jelentkezem


A program keretében nem előadást hallgatunk, hanem csoportként, közösen - egyéni megéléseket megosztva - dolgozunk azon, hogy vállalkozóként, vezetőként (és akár magánemberként) hogyan gazdálkodjunk jobban az időnkkel.

A témát  - online vagy személyes találkozóink keretében - a kinyitáson és megismerésen túl elkezdjük mélyebben kibontani, rövid távú “quick winek segítségével “ megoldani illetve rátalálni a számunkra személyesen illeszthető, megfelelő, fontos és hasznos megoldási lehetőségekre. Mélyebb és alaposabb feldolgozásra, megértésre, tanulásra, új módszertanok kipróbálására nyílik tehát itt lehetőség.
 
Módszertanokat ismerünk meg, próbálunk ki. Az itt és mostban megtapasztaljuk, hogy nekünk személyesen milyen megoldás passzol. Lehetőség van kipróbálni a módszertant, témagazdaként vagy aktív támogató résztvevőként is dolgozni. Egy-egy önkéntes csoporttag témáját személyes “akvárium coaching” és “csoportos action learning” módszertannal is feldolgozzuk. 

A mini workshopon megismert és kinyitott témában való elmélyülés, a nem vagyok egyedül, másoknak is van hasonló problémája érzésen túl, megérthetjük, mi az összes és igazi problémánk. Megérthetjük továbbá, hogy  melyek a prioritásaink a megoldásokban.

A tréning folyamán elég idő van nem csak megismerni, hanem feltérképezni, megérteni az idő, időkezelés, időmenedzsment és időérzékelés témát.

Jelentkezem

Mi fog történni, hogyan működik?

A téma eddig megszokott perspektíváját kibővítjük az érzelmi faktorral. Érzéseket, érzelmeket, stresszt, akár testi tüneteket keresünk vagy fedezünk fel, kibővítve mindezekkel a téma értelmezési, vizsgálati keretét. 
 
Megoldási lehetőségeket mutatunk be, megismerünk egy-két eszközt és modellt, ami rövid és hosszú távon is segíthet. Az érdekesebb modelleket részletesebben is megismerjük, kipróbáljuk.
 
Módszertanokat mutatok be, amelyek segítségével gyorsabban, hatékonyabban lehet a megoldás felé haladni. Ezeket ki is próbáljuk.

 A bemutatott módszerek személyre szabottan vezetnek el a Te megoldásodhoz. Így a saját helyeden, kiegyensúlyozottan tudsz fejlődni és alkotni!

Ugyanakkor a csoport erejét, tudását, tapasztalatát is felhasználjuk ahhoz, hogy megértsük, ki hogyan kapcsolódik az idő témához, miért vagyunk folyton időzavarban, és milyen problémákhoz vezet ez. Mindez segíthet megérteni hogy nem vagy egyedül, és mások megoldásaiból is tanulhatsz, mégis van egy egyedi jellemzője az életedben jelen lévő időkezelés kérdésének, amelynek megoldása egy ponton túl egyedi, személyre szabott megoldást, személyes támogatást kívánhat. 

Lehetőséged van kipróbálni saját témád vizsgálatát, vagy a csoport tagjaként támogatóként részt venni egy másik csoporttag személyre szabott, csoport és egyéni business coaching módszertannal való feldolgozásában.

Ha soha nem érsz a feladat listád végére, vagy örökös harcban állsz az idővel, esetleg csúszol, túlszervezel, késel, ha emiatt állandó lelkiismeret furdalásod van, stresszben élsz, esetleg csak túl sok ilyen ember vesz körbe, vedd igénybe ezt a lehetőséget!

Ha azt tapasztalod, hogy mások vagy a környezeted időbeosztása nem passzol a tiédhez és mindez belső vagy külső feszültséget, súrlódást okoz, vagy szimplán csak kérdéseket vet fel, elgondolkodtat, önreflexióra késztet, vegyél részt, és a workshop végére többet tudsz majd arról, hogyan, milyen dimenziókban kezdhetsz hozzá a téma sikeres kezeléséhez! 

További Időprésben programok