Időprésben az üzlet - Mini workshop

Időprésben az üzlet - Mini workshop

3 órás önreflektív online csoportmunka facilitációval és egyéb coaching módszertani elemekkel

Nem előadást hallgatunk, hanem csoportként, közösen - egyéni megéléseket megosztva - dolgozunk azon, hogy vállalkozóként hogyan gazdálkodjunk jobban az időnkkel.

A témát - online találkozónk keretében - csak kinyitjuk, nem oldjuk meg, hiszen csak három óránk van. Mélyebb és alaposabb feldolgozásra, megértésre, tanulásra a 3 alkalmas (3x fél napos) tréningen van lehetőség.

Jelentkezem

Aktuális időpontok:

  • 2022. 04. 28. — online, 18:30-19:30 (+30 perc Q&A)
  • 2022.05.12. — online, 18:30-19:30 (+30 perc Q&A)

Ár: 2.990,- Ft / 1 óra + 30 perc Q&A

Mi fog történni, hogyan működik?

A téma eddig megszokott perspektíváját kibővítjük az érzelmi faktorral.

  • Érzéseket, érzelmeket, stresszt, akár testi tüneteket keresünk vagy fedezünk fel, kibővítve mindezekkel a téma értelmezési, vizsgálati keretét. 
  • Megoldási lehetőségeket villantunk fel, megismerünk egy-két eszközt és modellt, ami rövid és hosszú távon is segíthet. 
  • Módszertanokra hívom fel a figyelmet, amelyek segítségével gyorsabban, hatékonyabban lehet a megoldás felé haladni.
  • A csoport erejét, tudását, tapasztalatát használjuk fel ahhoz, hogy megértsük, ki hogyan kapcsolódik az idő témához, miért vagyunk folyton időzavarban, és milyen problémákhoz vezet ez.

Olyan módszereket mutatok be, amelyek személyre szabottan vezetnek el a Te megoldásodhoz. Így a saját helyeden, kiegyensúlyozottan tudsz fejlődni és alkotni!
Mindez segíthet megérteni hogy nem vagy egyedül, és mások megoldásaiból is tanulhatsz.

Ha soha nem érsz a feladat listád végére, vagy örökös harcban állsz az idővel, esetleg csúszol, túlszervezel, késel, ha emiatt állandó lelkiismeret furdalásod van vagy stresszben élsz, vedd igénybe ezt a lehetőséget!

Jelentkezem

Ha azt tapasztalod, hogy mások vagy a környezeted időbeosztása nem passzol a tiédhez és mindez belső vagy külső feszültséget, surlódást okoz, vagy szimplán csak kérdéseket vet fel, elgondolkodtat, önreflexióra késztet, vegyél részt, és a workshop végére többet tudsz majd arról, hogyan, milyen dimenziókban kezdhetsz hozzá a téma sikeres kezeléséhez! 

További Időprésben programok